Tarieven voor professioneel gebruik containers

Gebruikt u de containers van Euro Milieu zakelijk? Dan gelden voor u speciale tarieven. De verwerking van afval voor zakelijk gebruik kent namelijk andere tarieven dan die voor particulieren en dat ziet u terug in de prijs die u betaalt voor uw container.

All-in tarief zakelijke container

Wat wel hetzelfde blijft, onafhankelijk van het feit of u particulier of ondernemer bent: voor een container van Euromilieu betaalt u een all-in huurprijs. Daarin is niet alleen twee weken huur inbegrepen, maar ook het afleveren van de container bij u op de zaak én het ophalen ervan als de container vol is. Daarnaast zit in de prijs het verwerken van het afval inbegrepen.

Professioneel gebruik container

Wanneer u een container huurt voor professioneel gebruik, is het belangrijk om de juiste container te bestellen. Daarvoor moet u twee dingen weten: het materiaal dat in de container wordt afgevoerd én hoeveel materiaal het zal zijn. Want daarvan hangt het formaat van de container af, die u nodig heeft.

Huren container voor professioneel gebruik

Wilt u een container huren voor professioneel gebruik? Bekijk al onze containers in de webshop of neem contact op met Euro Milieu. Wij helpen u graag verder.