Afvalinzameling voor particulieren en bedrijven in de Milieustraat regio Sprundel

Milieustraat regio Sprundel

Voor wie is de milieustraat bedoeld?

Heeft u thuis grofvuil over en weet u niet waar u deze moet laten dan kunt u terecht bij de Milieustraat van Euro Milieu. Het is dé plek voor inzameling van uw afval in Sprundel. Daarnaast kunnen ook bedrijven bij de Milieustraat in Sprundel terecht. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen met uw bedrijf, of houdt u een grondige schoonmaak? Voor al het grofvuil dat uw bedrijf bij elkaar verzamelt kunt u langskomen. 

Hoe werkt deze nieuwe Milieustraat in de regio Sprundel?

De werking van de Milieustraat is gemakkelijk. U kunt met uw auto of ander voertuig langskomen om uw afval te storten. U komt binnen via de poort en plaatst uw voertuig op de weegbrug en meld zich in het kantoor. Aldaar wordt u geïnformeerd over waar uw afval exact te storten.  De afvalroute loopt via verschillende categorieën met afval. Bijvoorbeeld; papier, hout, puin, snoeiafval, grond, elektrische apparaten en metalen. Eigenlijk elk type afval dat gebruikelijk is. Wanneer u uw afval bij de juiste categorieën heeft gestort plaatst u uw voertuig wederom op de weegbrug en meld u zich weer in het kantoor voor de betaling (pin of contant). 

Wanneer kan ik langskomen?

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 16.45 uur
Tussen 12.30 uur en 13.00 uur is de Milieustraat gesloten
(Tijdens feestdagen gesloten)

Onze tarieven

Wij berekenen afval per Kilo met een minimum tarief van € 12,50 per bezoek.

Afvalstroom   Voertuigen Tarief  exclusief btw
Bouw en sloop Alle voertuigen €   0,16 Per kilo
Restafval Alle voertuigen €   0,19 Per kilo
Hout Alle voertuigen €   0,10 Per kilo
Groen Alle voertuigen €   0,07 Per kilo
Puin Alle voertuigen € 12,50 per aanhangwagen
Grond Alle voertuigen € Op aanvraag  


Gratis aan te leveren

Papier  -  Metaal  -  Frituurvet
 

Hoe bereik ik de milieustraat?

Onze Milieustraat is te vinden op het volgende adres:
Struikhei 1
4714 VC  Sprundel

Duurzaamheid heeft prioriteit

Duurzaamheid heeft prioriteit

Dit houdt in dat we het afval dat u bij ons komt inleveren zo goed mogelijk sorteren en recyclen. Vandaar dat het van groot belang is om uw afval zo goed mogelijk gescheiden aan te leveren. Hiervoor is het noodzakelijk dat u het afval als mono stroom bij ons aanlevert. Hoe beter u sorteert hoe goedkoper het tarief.


Veiligheid

Voor de veiligheid mogen kinderen de auto niet verlaten. Wij adviseren om op het Euro Milieu terrein altijd een veiligheidshesje te dragen.

 

Diverse afvalcontainers te huur

Naast dat u bij Euro Milieu terecht kunt voor de Milieustraat, kunt u bij Euro Milieu ook terecht voor het huren van afvalcontainers en rolcontainers. Zo hebben we Afvalcontainers van 3m³ tot wel 40 m³. Via onze website www.euromilieu.nl zijn al deze containers eenvoudig te bestellen.