Rolcontainer huren

Rolcontainers zijn enkel bedrijfsmatig te huur. Vraag een serviceovereenkomst aan voor uw rolcontainers

LET OP! U kunt altijd meerdere rolcontainers van dezelfde afvalsoort bestellen. U kunt niet meerdere afvalsoorten met elkaar combineren op 1 serviceovereenkomst.
Rond eerst uw huidige bestelling af door op "Volgende stap" te klikken.

  • 1. Soort afval

    2. Grootte container

    3. Ledigingen

    4. Abonnement

  • Hulp nodig? Bel 0165-387334


Rolcontainer huren

Een rolcontainer bij Euro Milieu is alleen te huren op basis van een contract.
U kunt aan de hand van dit offerte formulier o.a. aangeven welk formaat rolcontainer u wilt huren. 

Wanneer u een rolcontainer huurt, komen we deze bij u afleveren en halen we hem weer bij u op. Bovendien is de verwerking van het afval in de container inbegrepen bij de huurprijs. U heeft de container voor het huurbedrag op basis van de duur van het contract tot uw beschikking. 

Welke rolcontainer wilt u huren?

Euro Milieu heeft rolcontainers van diverse formaten beschikbaar. Er zijn containers van 240 liter tot 660 liter en 1100 liter. Wat het huren van uw rolcontainer kost, hangt niet alleen af van het formaat, maar ook van het materiaal dat u erin wilt afvoeren.

Huur uw rolcontainer

Bekijk op onze homepage het assortiment rolcontainers van Euro Milieu en bepaal welke container u nodig heeft. Daarna kunt u deze eenvoudig en snel online huren. Wilt u advies over welke rolcontainer het beste bij uw wensen past? Bel ons gerust. We geven u dan een advies op maat.

Veelgestelde vragen rolcontainers

Heeft u vragen of wenst u telefonisch een container te reserveren? Bel ons.

Foto van servicemedewerker
Weet u niet zeker welke container u nodig heeft? Of wilt u meer informatie over de plaatsing van de container, het leveren en ophalen ervan of de kosten van de huur van uw container? Onze experts zitten op werkdagen tussen 8 en 17 uur voor u klaar en helpen u bij het maken van de juiste keuze.