Puin

PUIN CONTAINER HUREN

Bent u op zoek naar een puincontainer, dan bent u bij Euro Milieu aan het juiste adres. Met een puincontainer van Euro Milieu kunt u gemakkelijk puin afvoeren. In onze puincontainer mag u stenen, bakstenen, metselpuin, grindtegels en dakpannen afvoeren. Voor grond hebben wij aparte grond containers.

Overzicht

 • 3.50 x 1.80 x 1.00 (m)

  Afvalcontainer puinafval 3m3

  3 m3
  • € 145
 • 365 x 180 x 100 cm

  Afvalcontainer Puinafval 6m3

  6 m3
  • € 155
 • Lengte: 370 cm – Breedte: 197 cm – Hoogte: 150 cm

  Afvalcontainer puinafval 10m3

  10 m3
  • € 205
 • Lengte: 510 cm – Breedte: 2000 cm – Hoogte: 100 cm

  Afvalcontainer Puinafval 7m3

  7 m3
  • € 200
 • Lengte: 370 cm – Breedte: 197 cm – Hoogte: 150 cm

  Afvalcontainer Puinafval 15m3

  15 m3

PUIN CONTAINER

PUIN CONTAINER HUREN

Heeft u bijvoorbeeld een grote verbouwing van uw huis, tuin, keuken of badkamer? En bent u op zoek naar een makkelijke methode om uw puin af te voeren? Bij Euro Milieu huurt u snel en voordelig een geschikte container om uw puin af te voeren. Wanneer u op werkdagen voor 15.00 uur besteld, kan de container de volgende werkdag bij u op locatie geleverd worden. Wij hanteren een all-in prijs, dit betekent dat wij de puincontainer leveren, het puin afvoeren en zorgen dat het puin verwerkt wordt.

In onze puin container mag u stenen, bakstenen, metselpuin, grindtegels en dakpannen afvoeren. Voor grond hebben wij aparte grond containers.

PUIN AFVOEREN

Moet u veel puin afvoeren? We beschikken over vijf verschillende maten containers, namelijk een 3 m³ puincontainer, 6 m³ puincontainer, 7 m³ puincontainer, 10 m³ puincontainer of 15 m³ puincontainer. U hoeft alleen nog maar de geschikte maat puincontainer te kiezen. Het is niet toegestaan om puin boven de rand van de puincontainer uit te laten steken. Vaak wordt de hoeveelheid puin lager ingeschat dan deze in werkelijkheid is, wij raden u dan ook aan om de geschatte hoeveelheid naar boven af te ronden. U vindt de verschillende formaten en de huurprijs op deze pagina en in onze webshop. Heeft u vragen over het huren van de meest geschikte container, mail uw vragen gerust naar info@euromilieu.nl of bel naar 0165-387 334.

VOOR IEDERE SOORT AFVAL EEN GESCHIKTE CONTAINER

Wilt u afval afvoeren dat niet in een puincontainer mag worden gestort? Naast puincontainers verhuren wij ook bouwafvalcontainersgroenafvalcontainersgrofvuilcontainershoutafvalcontainers en grondafvalcontainers. Heeft u uitsluitend schoon puin? Dan is de puincontainer de meest geschikte container. Wilt u ook zaken als hout, plastic en/of glaswol afvoeren? Dan kunt u beter een bouwafval container huren. Daarin kunt u alle materialen tegelijk afvoeren. Twijfelt u welke container het meest geschikt is? Bel ons of vul het contactformulier in.